Cel mai compact drone cu o cameră HD + care înregistrează recorduri de vânzări la România la prețul său.
Rosen Vladimirov,
3 minute pentru a citi

XTactical Drone este o nouă generație compactă, economică și ușor de utilizat. Dimensiunea acestuia necesită un spațiu minim pentru a se potrivi chiar și într-o pungă cu talie mică și o puteți controla prin aplicație folosind orice smartphone. Pe lângă designul atrăgător, drona impresionează cu o mulțime de moduri de fotografiere atentă, care îi fac controlul simplu și inteligibil chiar și pentru începătorii absoluti.

Dar cel mai mare avantaj al acestui drone este prețul său: în , XTactical Drone este disponibil pentru comenzi la un preț promoțional în 499 RON. Personal, cred că acesta este cu adevărat primul drone de înaltă calitate disponibil pentru fiecare portofel!

De ce este XTactical Drone cea mai bună alegere?

XTactical Drone este unul dintre cele mai compacte și mai accesibile drone din acest moment și cea mai bună alegere pentru începători și pasionați de fotografie aeriană. Este, de asemenea, un cadou ideal chiar și pentru un copil.

Moștenește designul pliabil al celebrului Mavic Pro cu aceeași cameră de calitate, dar are un design mult mai compact. În plus, XTactical Drone păstrează caracteristici cheie, cum ar fi posibilitatea de a înregistra videoclipuri HD +, modul de fotografiere automată QuickShots, imagini sferice în 360 de grade și alte îmbunătățiri.

Decolare și aterizare sunt de asemenea automatizate și au loc într-un singur clic. Stabilizatorii, giroscopii și senzorii asigură un zbor lin și stabil. Conectarea la un smartphone prin Bluetooth, iar distanța este semnificativ crescută atunci când utilizați o telecomandă specială.

XTactical Drone adaugă, de asemenea, noi gesturi pentru control, cum ar fi controlul distanței față de drone atunci când este fixat pe obiect sau realizarea unor fotografii statice. Algoritmii optimizați oferă cea mai bună cartografiere 3D și alinierea rapidă a căii de zbor. Sistemele avansate recent de asistență la zbor (APAS) reglează planul de zbor în apropierea obiectelor pentru a evita incidentele.

Da, acest nou dispozitiv într-adevăr poate „mânca” piața quadrocopterelor moderne.

«Nu vă lăsați păcălit de dimensiunea compactă a acestei drone: puterea de care dispune poate fi comparată cu cea a majorității dispozitivelor care au dimensiune de două sau trei ori mai mare decât dimensiunea XTactical Drone.»

«Calitatea acestei drone este incredibilă, comparativ cu prețul pe care îl veți plăti. Acest lucru marchează un moment de cotitură în vânzarea de drone.»

«Această dronă este una dintre cele mai bune de acest fel de pe piață: nu există produse care să se ridice la nivelul acesteia în ceea ce privește raportul calitate/preț.»

Cum XTactical Drone va face viața mai bună?

Iarna sau vara, drona va fi întotdeauna o completare plăcută și însoțitoare pentru drumeții, relaxare sau plimbare,precum și pentru explorarea sau vizionarea de la înălțime a locațiilor deja cunoscute.

Cu drona vei deveni un adevărat inovator în compania prietenilor

Capturați evenimente semnificative

Joacă-te cu drona cu copiii tăi

Potrivit pentru vizualizarea și monitorizarea teritoriului

Cum se utilizează Drone XTactical?

Configurarea XTacticalDrone nu durează mai mult de un minut!

#1 Urmați instrucțiunile și instalați o aplicație compatibilă cu fiecare telefon.

#2 Introduceți bateria, porniți dronul și deschideți aplicația

#3 Drone XTactical gata pentru decolare și instantanee la o simplă apăsare pe buton

Gata! Puteți începe să utilizați XTactical Drone chiar acum faceți fotografii și videoclipuri din unghiuri imposibile care vă vor uimi pe voi și prietenii dvs.!

Cât este Drone XTactical?

Drone-pilot compact XTactical Drone este disponibil pentru comenzi în acest moment la un preț de 499 RON. Kitul include toate accesoriile necesare pentru utilizarea completă a dispozitivului.

Vă recomandăm să profitați de promoția online și să cumpărați XTactical Drone la un preț redus, pe care compania le oferă numai clienților din romania pentru o perioadă limitată de timp! Puteți lăsa o solicitare pentru o comandă completând acest formular.

Cum se comandă Drone XTactical?
Iată cum puteți obține Drone XTactical:
1. Completați formularul de comandă de pe site-ul nostru web
2. Managerul vă va suna pentru a confirma comanda și pentru a clarifica detaliile de livrare
3. Curierul va livra XTactical Drone în 1-5 zile
4. Plătești comanda numai după primirea dronei la îndemână
Este într-adevăr atât de simplu.  
OFERTA 2020: XTactical Drone este disponibil în România la un preț redus pentru o perioadă limitată de timp! Grăbiți-vă, oferta urmează să expire!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Nu vă faceți griji! Luăm în serios siguranța clienților noștri! Curierii schimbă măști și mănuși la fiecare 2 ore. Livrarea și primirea plăţii se fac în modul non-contact.

Completați formularul

XTactical Drone (998 499 RON)